Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, yeni transferlerden Muhammed Reis hedeflerinin şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Gaski Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan PTT birinci ligin gol kralı, güçlü ve hedefi olan bir takıma geldiğini belirtti.

HEYECAN VERİYOR

Yapılan transferlerin ligin üstünde bir kadro olduğunu açıklayan Reis, “Yeni bir teknik, ekip, yeni bir kadro ve yeni bir yönetim her anlamda heyecan veren bir hedef var. Her ne kadar şampiyonluk hedefi telaffuz edilmese de inançlı ve her zaman başarıyı arzulayan bir futbolcu topluluğu içinde yer alıyoruz. Genç ve istekli oyuncularımız var. Şu anda takımda iyi bir hava var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor için elimden gelen her şeyimi verip, bir defa daha şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu camia bunu fazlasıyla hak ediyor. Geçen yıl bu takım Play Off finallerini kıl payı kaçırdı ama şimdi direk süper lige çıkma şansımız var. Taraftarımız ve camiamız bizi destekleyip, inanırsa layık olduğumuz Süper Lig'e çıkacağız” dedi.

HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLMALIYIZ

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını dile getiren Reis, “Yoğun bir tempoda günde iki antrenman yapıyoruz. Sezon sonunda yeni stadımızda şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. PTT 1. Lig'de kalmayı düşünmüyoruz. Hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'e yükseleceğiz” şekline konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU