PTT 1. ligin 24. haftası açılış maçında Şanlıurfaspor’a deplasmanda mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a izin yok.

Karşılaşmanın hemen ertesi günü teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde Gaski tesislerinde Orduspor maçı hazırlıklarına başlayan mavi – beyazlı temsilcimizde futbolcular ilk çalışmaya moralleri bozuk bir şekilde başladı.

Orduspor maçı hazırlığının startı verildiği ilk antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Şanlıurfaspor mücadelesinde 90 dakika forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken diğer futbolcular dayanıklılık koşuları yaptı.

TELAFİ EDECEĞİZ

Şanlıurfaspor maçında ilk yarıda kendisinin de tanıyamadığı bir takımın sahada olduğunu ama ikinci yarıda gerçek oyunlarını yansıttıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “ Üst üste elde edilen galibiyetlerin ardından Şanlıurfa deplasmanından puan alamadığımız için üzgünüz. Geçmişi bir kenara bırakmak zorundayız. Geçen hafta artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Şimdi önümüzde Orduspor maçı var. Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Güzel bir oyunla Şanlıurfa’daki puan kaybını Orduspor maçıyla telafi etmeye çalışacağız” diye konuştu.