PTT 1. liginde Antalya ve Elazığspor galibiyetlerinin ardından umutlarını arttıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını hedef mücadelesi olarak değerlendiriyor. Gaski tesislerinde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren mavi – beyazlı ekipte futbolcular antrenmana, ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma oyunu ve yarı saha çift kaleli maç yapan oyuncular, daha sonra soğuma egzersizleriyle idmanı sonlandırdı.

HEDEFİ YAKALAYACAĞIZ

Son iki haftada alınan galibiyetlerle morallerinin yerine geldiğini aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Ligin alt sıralarından kurtulmak için Karşıyaka maçı bizim açımızdan çok önem arz ediyor. İnşallah son haftalardaki kaliteli oyun anlayışımız bu hafta da sürer. Futbolcu arkadaşlarımızla beraber Karşıyaka maçına mutlak galibiyet için hazırlanıyor. Umarım hedefi yakalayacağız” dedi.

ZORLU HAFTALARA GİRİYORUZ

Ligde gelecek haftalarda takımını zorlu maçların beklediğini belirten Kutlu, “PTT 1. ligde çok enteresan bir puan durumu var. Her takım her takımı içeride veya dışarıda yenebilecek kapasitede. Bunun için de kazanmamız lazım. Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Orduspor ve Osmanlıspor. Gerçekten değerli 4 maç oynayacağız. Ligde oynayacağımız maçlardan istediğimiz skorları alıp Play Off potasının içinde yer almak istiyoruz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Hafta sonu oynayacağımız Karşıyaka maçı bizim açımızdan zor bir müsabaka olacak. İyi bir takımla oynayacağız ama bizde iyi bir takımız, hazırız, sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için yapmamız gereken ne varsa yapacağız. Taraftarlarımızdan bu zorlu maçlarda destek istiyoruz. Taraftara en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Özellikle içeride oynayacağımız Karşıyaka Orduspor ve Osmanlıspor maçları bizim için çok önemli. Rahatlamak için mutlaka bu müsabakalardan puanlar almamız lazım. Taraftarımız yanımızda olursa çok mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.