Gaziantepspor’un takım kaptanı Elyasa Süme, dün yapılan antreman öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un Sivasspor’un başına geldikten sonra futbollarında gözle görülür bir artış olduğunu söyleyen Kaptan, takım olarak hedeflerinin Türkiye Kupasında finale çıkmak olduğunu da vurguladı.

TAKIM İÇERİSİNDE İYİ BİR HAVA VAR

Elyasa Süme, şuana kadar her şeyin yolunda gittiğini de belirterek “Takım içerisinde Mutlu Hoca’nın da etkisiyle iyi bir hava yakaladık ve şuana kadar her şey yolunda gidiyor. İlk yarının 10 haftasını bıraktık ve orta sıralarda yer bulduk. Amacımız daha yukarılara doğru tırmanışa geçmek ve bunun için çalışıyoruz. Önümüzde de zorlu bir Sivas deplasmanı var. Antremanlarımızla da buna en iyi şekilde hazırlanıyor, milli araya iyi bir skorla girmek istiyoruz” dedi.

“ONLARDAN ÇOK BİZİM CANIMIZ YANDI”

Olaylı geçen Trabzonspor maçıyla da ilgili konuşan Elyasa; “Trabzon maçı ne yazık ki Türkiye’nin gündemine oturdu ve çok konuşuldu. Artık bu maçı geride bırakmalıyız. Şunu da söylemek zorundayım ki onlardan daha çok bizim canımız yandı. 2-0 gibi bir skorla önde giderken, hatalı bir karardan dolayı skor 2-1’e geldi. Daha sonra umutsuz olan Trabzonspor oyuncuları, taraftar desteğini de arkasına alarak daha çok üstümüze gelmeye başladı ve nitekim yine hatalı bir karardan dolayı topu ağlarımızda gördük. Kazanmaya yakın olduğumuz bir maçta iki puan kaybetmek bizi çok üzdü. Ancak futbolda güzel şeyler gibi böyle tatsız olaylar da yaşanabiliyor. Biz önümüzdeki Sivasspor maçından başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

“OKAN HOCANIN ETKİ ETTİĞİNİ GÖRDÜK”

Pazar günü zorlu bir Sivasspor maçına çıkacaklarını söyleyen Elyasa, Okan Buruk’un önemli bir etki yaptığının da altını çizerek “Sivasspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Teknik direktörümüz Mutlu Topçu’da bu konuda analizlerini bizlerle paylaşıyor. Sivasspor’da Okan Buruk göreve geldikten sonra gözle görülür bir değişim gösterdi. Geçen hafta Bursaspor’a mağlup oldular ama maç boyunca çok etkili pozisyonlar buldular. Özellikle ofansif anlamda ciddi oyunculara sahip bir takım. Ancak biz dersimize iyi çalışıp önlemlerimizi alıp aynı zamanda kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız” dedi.

“AVRUPA İÇİN HEDEF TÜRKİYE KUPASI”

Gaziantepspor’un hedefinin her zaman Avrupa olması gerektiğini vurgulayan Kaptan, “Bizim takım olarak asıl hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak olmalı. Bunu başarmak için de en kolay basamak Türkiye Kupasında finale kadar çıkmak görünüyor. Gelecek hafta Gölcükspor’la Türkiye Kupası maçlarına başlayacağız. O maçta daha az forma şansı bulmuş arkadaşlarımız da oynayabilir ancak biz tüm maçlara aynı ciddiyetle çıkacağız. Biz takım arkadaşlarımızla birlikte bir sürprize imza atıp Türkiye Kupasında finale kadar çıkmak istiyoruz” diye konuştu.