PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da hedef kesinlikle bitmez.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’de sürdüren mavi – beyazlı ekipte, futbol şube sorumlusu Salih Sezgin kampta takımı yalnız bırakmadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un her zaman bir hedefinin olduğunu belirten Sezgin, ligin zorlu geçeceğini ve kaliteli bir ekip oluşturduklarını söyledi.

KAMP VERİMLİ GEÇİYOR

Her takımın bir hedefinin olduğunu belirten Sezgin, “Biz de hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularımız hem saha hem de yüklenme anlamında çok yoğun bir çalışma döneminden geçiyorlar, çok verimli bir kamp dönemi yaşanıyor. Kamp süresince hazırlık maçlarımız olacak. Buralarda eksiğimizi ve fazlamızı göreceğiz ve buna göre de gerekli tedbirleri alarak, tamamlamaya çalışacağız. Eksiklerimizi asgari seviyeye indirene kadar çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

DAHA İYİ OLUYORUZ

Futbolcuların kamp boyunca iyi bir görüntü çizdiğini dile getiren Sezgin, “Oyun disiplinimiz, yüksek antrenman tempomuzla gün geçtikçe iyi duruma geliyoruz. Genç oyuncularımız ağabeyleriyle rekabet edebilecek düzeydeler. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Kısacası Düzce kampında iyi yolda olduğumuzu gördük” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Geçen sezon ortasında oluşturulan iskelet kadronun üzerine takviyeler yaptıklarını aktaran Sezgin, “ Topuk Yaylasında ki çalışılmalarımız doğrultusunda eksikliklerimizin olup olmadığını daha net bir şekilde göreceğiz. Ligde üst seviyelerde müsabakalar olacak. Güçlü takımların olduğu bu ligde her şey olabilir. Herkesin bir hedefi var ve o hedef doğrultusunda mücadele edecektir. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU