Spor Toto Süper ligde son altı haftadır galibiyet yüzü görmeyen Gaziantepspor, kalan haftalarda en az altı puan toplamak istiyor.

Üç hafta arka arkaya mağlubiyet alarak taraftarlarını üzen kırmızı – siyahlı futbolcular, tehlike bölgesinde yer almamak adına galibiyetler almak istiyor.

KAZANMAYA ODAKLANDILAR

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Gaziantepspor’da hedef tüm maçları kazanmak. Özellikle ligin ikinci yarısında sadece 9 puan toplayabilen Gaziantepspor, alt sıaralarda yer alan takımlarla arasında ki puan farkını açmak için her maça final niteliğinde hazırlanacak. Küme düşme potasının 8 puan önünde olan Gaziantepspor’da teknik direktör Mutu Topçu, ‘Ne yazık ki kazanmamız gereken maçlardan bir puan dahi çıkartamadık, artık şiddetle puanlara ihtiyaçlarımız var’ sözleri durumun ne kadar zorlu oluğunun da göstergesi.

ZORLUK DERECESİ YÜKSEK

Kırmızı – siyahlıların 5 maçı ise adeta final niteliğinde. Kırmızı – siyahlı takım puan cetvelinde üstünde bulunan Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Antalyaspor’la kozlarını paylaşacak. Diğer iki maçı ise küme düşmeme savaşı veren Çaykur Rizespor ve Mersin Eskişehirspor’la yapacak. Puan kaybı gibi lüksü olmayan Gaziantepspor’da hedef 15 puanı hanesine yazdırabilmek.

A.SERDAR ÖZEKŞİ