Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Yaylasında devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, lige kadar eksikliklerini tamamlamış olacak.

Kamp çalışmalarında futbolcuların göstermiş olduğu gayret ve çabadan dolayı memnun olan teknik direktör Hakan Kutlu, takım üzerinde ki son rötuşları yapıyor.

Tam bir aylık süreçte yapılan kamp çalışmalarının kendileri açısından verimli geçtiğini aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Yeni transferlerimizden Bebeto’nun ayağının kırılması bu sürecin en büyük talihsizliği oldu. İnşallah sezonun kalan bölümünde böyle şanssızlıklar yaşamayız. Afyon ve Düzce’de yapılan çalışmalarda oyucularımızın iyi niyetli çabaları bizler adına mutluluk verici. Her oyuncu elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışıyor. Ayrıca kendilerine göstermiş olduğumuz çalışmaları harfiyen yerine getiriyorlar” dedi.

Kamp döneminde futbolculara yükleme yapmak zorunda olduklarını ifade eden Kutlu, “Özellikle kondisyon açısından futbolcularımız yüklemelerde zorlanmış olabilirler ama bunun da semeresini ligde mutlaka alacağız. Pazartesi gününden itibaren kendi tesislerimizde lig hazırlıklarına başlayacağız. Sezonun ilk karşılaşması deplasmanda Balıkesirspor ile olacak. Rakibimiz geçen sezon süper ligden gelen bir ekip ve yine burada iddialı olacaklar. Bizim açımızdan zorlu bir maç olacak ama futbolcularımda yeni sezon öncesi oldukça umutlular” açıklamasını yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU