Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde çarpık yapılaşma ve gecekondulaşmayı önleme amaçlı başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Şirinevler Mahallesinde etrafa kötü koku saçan ve mahalle sakinlerini rahatsız eden hayvan ahırın yıkımını gerçekleştirdi.

Mahalle sakinlerinin de hoşgörüyle karşıladığı yıkım mahalleye derin bir nefes aldırdı. Mahalle sakinleri, kötü koku ve hayvan seslerinden durmadan rahatsız olduklarını, yıkımdan sonra artık rahat bir nefes alacaklarını dile getirdiler.

KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ VARDI

Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar, “Arkamda görmüş olduğunuz ahır yıllardan beridir mahallemizde kötü bir görünüme ve kokuya neden oluyordu. Mahalle sakinlerimizi son derece rahatsız ediyordu. Sağolsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bu konuyla çok ilgilendi. Gerek mahkeme olsun, gerek diğer işlemler olsun birçok talimatlar vererek, sonunda buranın yıkımını gerçekleştirdi. Bunun için başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah buraya yeni park ve cami yapılırsa daha memnun olacağız. Ayrıca Şirinevler Mahallesi artık modern yapılarıyla yine görünümüne kavuşmaya başlıyor. Belediyemiz tarafından yapılan konutlarla birlikte mahallemiz yaşanabilir bir mahalle haline gelmeye başlıyor” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT