Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaşması yapıldı yapılacak derken sonunda İshak Çakmak imzayı attı.

Bonservisi Torku Konyaspor’da olan 22 yaşında ki genç orta saha oyuncusu İshak Çakmak ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağlandı.

Geçen sezon Boluspor’da sergilediği performansıyla birçok takımın transfer listesinde olan yetenekli futbolcu dün kendisini mavi – beyazlı renklere bağlayan imzayı Gaski Tesislerinde attı.

HEMEN TEMASA GEÇTİK

Kulüp başkanı Osman Toprak yeni sezonda Gaziantepli futbol severlere keyifli bir takım izlettirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İshak Çakmak’ı geçen sezon birçok maçlarda izlettirdiklerini ve teknik ekibin onayını verdikten sonra görüşmelere başladıklarını kaydeden Toprak, “Genç kardeşimizle sezonun bitmesinin hemen ardından temasa geçtik. Geçen hafta imza aşamasına gelinmişti ama çıkan bazı pürüzler nedeniyle bu zamana ertelendi. Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞARIYA AÇIZ

Kendisini Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yapan imzayı attıktan sonra açıklama yapan İshak Çakmak, hem benim hem de yeni takımım adına inşallah hayırlı olur. Hedefi olan bir takımda mücadele edecek olmam benim için farklı bir heyecan yaratıyor. Ben başarıya Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise şampiyonluğa aç bu eksikliği sezon sonunda gidermek için terimizi akıtacağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU