DESTEK ZAMANI

Geçmiş yıllarda Gaziantep şehrini basketbol 1. liginde temsil eden Beslenspor döneminde Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunu hınca hınç doldurarak cehenneme çeviren taraftarların bu günkü karşılaşmada da aynı ilgiyi göstermesi bekleniyor.

Gaziantep’li basketbol severler gelecek sezon ülkemizin en iyi takımlarını şehrimizde izleme imkanı bulmak adına Büyükşehir Belediyespor’a büyük destek vermeleri gerekiyor. Bu gün Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda destek zamanı.

TEK ÇARE GALİBİYET

Play-Off finallerinde yarı final ilk karşılaşmasında deplasmanda Selçuk Üniversitesi karşısında 14 sayılık fark açmasına rağmen son periyotta bunu koruyamayarak karşılaşmadan tek sayı ile mağlup ayrılan temsilcimiz. Bu günkü zorlu geçmesi beklenen maçı mutlak kazanması gerekiyor. Büyükşehir Belediyespor’lu basketbolcuların olağan üstü motive olduğu bu zorlu müsabakadan galip ayrılması durumunda Beko 1. Basketbol ligine sadece bir maç kalacak. Bunun bilinciyle hareket eden mavi – beyazlı oyuncular Kâmil Ocak Kapalı Spor salonunda taraftarlarına galibiyet sunmak için sahaya çıkacaklar.

YALNIZ BIRAKMAYIN

Deplasmanda oynadıkları ilk karşılaşmada büyük bir şanssızlık yaşadıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Güven Güzelbey, “Gönlümüz Konya’dan galip gelerek şampiyonluk turunu kendi taraftarlarımız önünde atmaktı ama kısmet olmadı. Bu gün ki maçtan galip gelerek tur sevincimizi son maçımıza bırakmak zorunda kaldık. Taraftarlarımızdan bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.