TFF’nin vermiş olduğu ceza nedeniyle bugün oynanacak olan Gaziantepspor- Fenerbahçe maçını sadece bayan ve çocuklar izleyebilecek. Yönetim çağrıda bulundu bayanları maça davet etti..

Kulüp resmi sitesinden tüm bayan ve çocukların maça gelmelerini isteyen kırmızı-siyahlı yönetim bilet dağıtımına bugün başlanacağını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun(PFDK) Kulübümüze verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında 24 Mart Pazartesi günü saat 20:00’da oynanacak olan Gaziantepspor – Fenerbahçe maçını sadece kadın ve 12 yaş ve altı çocuk taraftarlarımız ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Gaziantepspor’a gönül vermiş tüm kadın ve çocuk taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmada takımımıza destek olmak için Kamil Ocak Stadyumuna bekliyoruz.

BİLETLER BUGÜN DAĞITILIYOR

Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletlerin dağıtımına, Pazartesi günü başlanacaktır. Ücretsiz biletlerin dağıtımı Kamil Ocak Stadyumu ve Biletix gişelerinden yapılacaktır. Toplu bilet dağıtımı yapılmayacak ve taraftarlarımız kimliklerini göstererek sadece 1 bilet alabileceklerdir.

DİKKAT EDİLECEK KONULAR

Seyircisiz müsabakaları, tüm bayan taraftarlar ile ebeveynlerinin yanlarında olması koşulu ile on iki yaş ve altı çocuklar ücretsiz izleyebilecek. Kadınlar yanlarında resmi kimlik yerine geçer bir belge (TC Nüfus Cüzdanı, pasaport veya ehliyet), çocuklar ise TC Nüfus Cüzdanı bulundurmak zorundadır. Taraftarlarımız 1 kimlik ile sadece 1 bilet alabileceklerdir.