GAZİANTEP BASKETBOL – BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY SPOR SALONU

TARİH: 8 ARALIK 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

HAKEMLER: SERKAN EMLEK – ALTUĞ KÖSELERLİ – KEREM BAK

YAYIN: NTV SPOR

Hafta içinde EuroCup’ta Fransız temsilcisi Elaon Chalon’a mağlup olan Potanın Ağaları, ligde ise güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Kırmızı – siyahlı ekibin, bugün saat 17.00’de Karataş Şahinbey Spor Salonunda Serkan Emlek’in hava atışıyla başlayacak mücadelesi, NTV SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

ÇIKIŞ ARAYACAKLAR

Gaziantep Basketbol takımı ligde ki kötü gidişe Muratbey Uşak karşısında son vermesine rağmen henüz ligin alt sırasından kurtulmuş değil. Sezonun ilerleyen haftalarında korkulu rüyalar görmek istemeyen kırmızı – siyahlı dev adamlar bu gün karşılaşacakları Beşiktaş Sompo Japan karşısında oldukça zorlu bir maça hazırlar. Artık ligde çıkışa geçmek zorunda olduklarını kaydeden dev adamlar, Beşiktaş’ın şampiyonluk mücadelesi veren güçlü bir ekip olduğunu ancak kendilerinin de artık kaybettikleri maçları telafi etmek zorunda olduklarını ve her maçlarını kazanmak mecburiyetinde olduklarını belirttiler.

Uğun

TARAFTARLARLA GÜÇLÜLER

Gaziantep Basketbol takımı en büyük desteğini taraftarlarından alıyor. Kendi evinde oynadığı her maçta tribünlerden gelen destekle rakiplerine korku veren kırmızı – siyahlı temsilcimiz, bugün oynayacakları maçta yine taraftarlarıyla güçlerine güç katmak istiyor.

Ülkenin en iyi ve bilinçli taraftarlarına sahip olan Gaziantep Basketbol takımı yine taraftarlarını yanında görmek istiyorlar. Dev adamlar elde edecekleri galibiyetin sevincini hep birlikte yaşamak istiyorlar.

MUHARREM TÜRKOĞLU