Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'in 7’inci haftasında kendi evinde yapacakları Osmanlıspor maçında, büyük bir istek ve arzuyla sahaya çıkacaklarını söyledi.

Mutlu Topçu, Celal Doğan Tesisleri'nde futbolculara yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında iyi futbol oynadıklarını ve her geçen hafta daha da iyi olduklarını söyledi.

Hafta sonu ligin iyi çıkış yapan ekiplerinden Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Topçu, şöyle konuştu: Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda mutlaka galip gelmek için mücadele etmeliyiz. Bu sezon lig gerçekten beklentilerin de ötesinde zorlu geçecek. Hiçbir takımın şakası olmadığı gibi rekabet gücünün de artması yönünde gelişmeler yaşanıyor, bu nedenle bizim de rakiplerimizden daha da güçlü olmamız gerekiyor. Osmanlıspor maçında taraftarlarımız mutlu etmek sizlerin elinde.

GELİŞMEYE DEVAM ETMELİYİZ

Her hafta daha da gelişme kaydettiklerini ifade eden Topçu, “Kulüp ve futbol potansiyeli olarak ligde kalıcı ve kolay kolay yenilmeyen, mücadele gücü yüksek takımlardan biri olmamız gerekiyor. Bizlerin ligdeki konumu iyi diyerek bakarsak hayal kırıklığı yaşarız. Bu yeterli değil. Gelişmeye devam etmeliyiz. Her takım birbirini yenecek ve yenilebilecek bir kapasitede. Bizlerin de onlardan farkı yok. Bu bilinç içerisinde devam edersek sonucu getiririz.”