Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu ve, “Kendi takımım adına büyük hayal kırıklığı yaşadım. Özellikle top bizdeyken inanılmaz hatalar yaptık, çok güvensizdik” dedi.

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldukları maçın ardından, "Futbol adına çok kötü bir gündü. İki takım da inanılmaz kötüydü. Biz daha kötüsünü bir şey yapıp bir tane kendi kalemize attığımız golle maçın seyrini değiştirdik ve bir takımın kazanmasını sağladı" dedi.

BUNU DÜZELTECEK BENİM

Gençlerbirliği'ni tebrik eden Buruk, şunları kaydetti: "Kendi takımım adına büyük hayal kırıklığı yaşadım. Özellikle top bizdeyken inanılmaz hatalar yaptık, çok güvensizdik. Özellikle Galatasaray maçında son dakikada yediğimiz golün moral bozukluğu, hafta içi bir kupa maçı oynadık, bu hafta tam kadro çalışma imkanı bulamadık, bazı oyuncularımızın yorgunluğu da vardı. Ama hiçbir şey bahane değil oyun olarak daha yukarılara çıkmamız lazımdı. Bugünkü oyun gerçekten kenarda zaman zaman dakikalar oldu ama dediğim gibi geçen hafta sahada inanılmaz bir oyun vardı, oyuncularımla gurur duymuştum. Bu hafta da tam tersine bir hayal kırklığı yaşadım. Tabii ki bunu düzeltecek olan ben ve oyuncularım. Oyuncularıma hep güvendiğimi söyledim, bu haftadan sonra da onlara güvenim tam. Bu haftaki kötü oyunu düzeltip haftaya daha iyi olacağız."