Gaziantepspor’un genç futbolcusu Arokoyo, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu ve Rize karşısında hatasız olmalarının gerektiğini söyledi.

Çaykur Rizespor maçının zorluğunun farkında olduklarını söyleyen Gbenga, “Bu hafta sonu deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizin gücünün farkındayız ve özellikle ofansif anlamda önemli oyunculara sahipler. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız, 90 dakika boyunca hatasız olmamız gerekiyor. Hocamızda bize rakip hakkında bilgileri sürekli veriyor ve gerçekten maça bizi iyi hazırlıyor. Antrenmanlarımız da moralli geçiyor ve kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

DAHA ÇOK YOLUM VAR

Geçtiğimiz haftalarda oynadığı başarılı futboldan dolayı haftanın 11’ine seçilme başarısı gösteren Arokoyo, “Öncelikle böyle bir şeyi başarmak beni çok mutlu etti. Tabi ki bunlar futbolun en güzel yanlarından birisi. Çünkü sahada akıttığımız terin, karşılığını alıyoruz. Ancak sadece benim oyunum ve başarımın hiç bir önemi yok. Takım olarak ne zaman başarılı olursak beni en çok o mutlu eder. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ancak yaşım çok genç ve yürüyecek daha çok yolum olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.