PTT 1. lig’in 25. haftasında Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 36 günlük galibiyet hasretine son vererek kötü günleri de geride bırakmak istiyor.

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet yüzü göremeyen Mavi – Beyazlı futbolcular, PTT 1. ligin 25’inci haftanın kapanış maçından üç puanla ayrılmak istiyor.

Bu gün Şanlıurfa GAP Arena stadyumunda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Taner Gizlenci, Baki Yiğit ve İlyas Emektar hakem triosu yönetecek.

BU DEFA OLSUN

Ligde son olarak 3 Şubat Pazar günü kendi evinde Torku Konyaspor’u 1 – 0 mağlup ettikten sonra üç puana hasret kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kalan haftalarda korkulu günler yaşamamak için Şanlıurfaspor karşısında galibiyetle ayrılmak zorunda. Mavi – Beyazlı takıma gömül verenler futbolculardan bu günkü zorlu mücadeleden ‘Bu defa galibiyet olsun’ diyorlar.

UMUTLU GİTTİLER

Bu gün haftanın son karşılaşmasını Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kafilesi dün büyük umutlarla gitti.

Galibiyet özlemine bu gün son vermek istediklerini kaydeden Mavi – Beyazlı futbolcular, kendilerini oldukça zor bir maçın beklediklerini ama zorlu maçları sevdiklerini ve galibiyet umutlarının yüksek olduğunu söylediler.

TRT3 CANLI YAYINLAYACAK

Bu gün saat 20.00’de başlayacak karşılaşma TRT3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçı izlemek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’lu futbol severler saat 19.50’de itibaren izleme imkanını bulabilirler.