Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, iki haftalık mağlubiyetin ardından yeniden ayağa kalkacaklarını söyledi.

Lider ile aralarında 4 puan farkın olduğunu hatırlatan Kutlu, futbolculardan bu zamana kadar beklentilerinin boşa çıkmadığını ifade etti.

BU TARZ SANCILAR OLACAK

Karabükspor’un ligin güçlü takımlarından birisi olduğunu ve onlarında kendileri gibi zirveyi hedeflediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Seyir zevki açısından da iyi bir mücadele izlettiğimizi düşünüyorum. Biz deplasmanda oynamamıza rağmen maç boyunca galibiyete daha yakın taraftık. Girdiğimiz pozisyonlarda özellikle son paslarda başarılı olamadık. Nitekim üstün götürdüğümüz karşılaşmada bir korner atışından kalemizde golü gördük. Ancak mağlup olmamıza rağmen ben oyuncularımın iyi performans gösterdiklerini düşünüyorum bu da beni mutlu ediyor. İki haftadır istemediğimiz yenilgiler alıyoruz. Lig uzun bir maraton ve bu tarz sancılar olması çok doğaldır. Önemli olan bu sancılarda birlikteliğimizi gösterip, yeniden ayağa kalkmamız. İnşallah cuma günü kendi evimizde oynayacağımız Elazığspor’u mağlup etmek istiyoruz.

HASRETE SON VERECEĞİZ

Elazığspor maçının zorluğunun takım olarak farkındayız. Lige gerçekten çok iyi bir başlangıç yaptık. Gerçekten kaliteli oyunculardan oluşan bir kadroya sahibim. Kendi evimizde uzun süredir kazanamadığımızın farkındayız. İnşallah bu hafta bu hasrete son vermek istiyoruz. Kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum.

İDDİAMIZ VE ŞANSIMIZ SÜRÜYOR

Sezon başından bu yana her zaman kendileri adına uzun vadeli planlar olduğunu vurgulayan Kutlu, “Takım çok iyi durumda üst üste galibiyetler alırken de aynı şeyi söylüyordum şuanda da aynı şeyi söylüyorum. Özellikle iç sahada yediğimiz son dakika golleri bizi çok üzdü. Bu karşılaşmalarda üstünlüğü koruyabilseydik şuan istediğimiz yerdeyiz diyebilirdim. Ancak bu kadar olumsuzluğa rağmen puan tablosunda liderle aramızda 4 puanlık bir fark var. Bu nedenle iddiamız ve şansımızın hala yüksek olduğunu söyleyebilirim. Üstümüzde olan takımlardan bile daha iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Elbette daha iyisi olabilirdi ancak oyuncularım beklentilerimi boşa çıkarmadı ve istediğimiz yerdeyiz diyebilirim” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU