Gaziantep’in değerli bölgesi İbrahimli'de yükselecek olan proje, 20 dönüm arsa üzerinde yaklaşık 190 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. 3+1 ‘den 5+1’e kadar değişen daire seçeneklerinin yer alacağı proje, 150 aileye ev sahipliği yapacak. Gaziantep’te bugüne dek yapılan en büyük ada bazlı konut projelerinden biri olma özelliğini taşıyan ve 8 bloktan oluşacak proje, biyolojik göletlerden havuzlara, bisiklet parkurundan fitness salonuna, tenis kortundan basketbol sahasına birçok sosyal yaşam olanağına sahip.

İDDİALI BİR PROJE

Proje hakkında bilgi veren Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi, İnşaat Mühendisi Burak Sever, “Gaziantep’te hayata geçirdiğimiz proje, Gaziantep’te inşa edilmiş konut projeleri arasında en iddialılardan biri olacak. Hasan Sever İnşaat olarak yapacağımız 190 milyon lira yatırım değeri ile Gaziantep’e çok özel bir yaşam ve yatırım alanı sunacağız. Gaziantep’in Florya’sı olarak tabir edebileceğimiz projemizi biran önce Gaziantep’in beğenisine sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrin karmaşasından uzakta, yüksek kalite standartlarında, keyifli yaşam alanları bulunan ve çocukların sosyalleşerek güvenli bir şekilde büyüyebileceği bir ortam oluşturacak olan proje bütün bölgenin çehresini değiştirecek” dedi.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Burak Sever, ‘‘Devam ettiğimiz projelerimiz ülkemizin geleceğine dair kaygımızın olmadığını göstergesidir. Bizlere büyük görevler düşüyor. Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizin ve özelde Gaziantep ekonomisinin geleceğinden ümitliyiz. Yarınlar bugünümüzden daha iyi olacak. Önemli projeleri şehrimizle buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YEŞİL ALAN ÖN PLANDA

Burak Sever, evlerini değiştirmeyi planlayan tüketicilere, yaşanılır bir dünya için enerji tasarruflu sistemlerin kullanıldığı konutları tercih etmelerini önerdi. Sever, Türkiye'de Sosyal donatılı ve enerji tasarruflu bina sistemlerine verilen önemin gün geçtikçe arttığını, bunun tüketicilerin taleplerine de yansıdığını belirtti. İbrahimli bölgesinde, yatırım amaçlı konut projesi olgusuna da yeni bir soluk getirecek olan proje, konum itibariyle çevreyolu ulaşımı ile üniversite, havalimanı, Organize Sanayi Bölgesi, Alışveriş Merkezi ve özellikle de şehir merkezine oldukça yakın bir lokasyonda bulunuyor. HABER MERKEZİ