CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Cumhurbaşkanı Çatı Adayları Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalara start verdiklerini söyledi. CHP İl Başkanı Gökdağ, çalıştıklarını hızlandırdıklarını belirterek, "Bir milletvekilimiz bir bölgede, bir milletvekilimiz bir bölgede. Biz ise ayrı bir bölgede çalışıyoruz" dedi. MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ise, CHP ile program yaparak sahaya indiklerini söyledi. CHP'lilerin gittiği yerlere, kendilerinin, kendilerinin gittiği yerlere CHP'lilerin gitmeyeceğini belirten Taşdoğan, "Ortak program yaptık. Köy ve ilçeleri bölüştük. Gezilere başladık, ilçe ve bölge toplantıları yapıyoruz" dedi.

ZİYARET YERLERİ FARKLI

Genel merkezden Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tanıtıcı sınırsız sayısa broşür geldiğini, 10 aracı giydirdiklerini ve bu araçların şehir merkezinde gezmeye başladığını belirten Taşdoğan, "Bu araçlar ilçelere de gidip gelecekler. Ortak bir program yaparak yapacaklarımızı tesbit ettik. Herkes kendi programını yapacak. Merkezlerin dışında bizim gittiğimiz yere CHP gitmeyecek, CHP'nin gittiği yerlere biz gitmeyeceğiz" dedi.

SONUCU KARARSIZLAR BELİRLEYECEK

İhsanoğlu'na 10 siyasi partinin destek verdiğini, ancak aktif olarak çalışan partilerin CHP ve MHP dışında BBP, DP ve BTP olduğunu belirten Taşdoğan, "İhsanoğlu'na CHP ve MHP'nin dışında DP, DSP, BTP, LDP, BBP, Türkiye Sosyalist İşçi Partisi TSİP, Devrimci Halk Partisi ve Hak ve Adalet Partisi destek veriyor. Tabi çoğu partinin ilimizde il başkanlığı bile yok. Yükün tamamı CHP ve MHP'de. Gittiğimiz yerlerde Adayımız İhsanoğlu'nu broşürlerle tanıtacağız. Hergün bir önceki günden daha iyi oluyor, hergün taraftarı artıyor. Sonucu kararsız kitle belirleyecek" şeklinde konuştu. Meral KINACILAR