Gaziantepspor’da sakatlığı devam eden Muhammet Demir’i Fenerbahçe’nin ısrarla istediği iddiaları her geçen gün büyüyor.

Ulusal gazetelerde yer alan habere göre Yabancı transferini ve sözleşme yenileme görüşmelerini sezon sonunda yapma kararı alan yönetim, Ocak ayında kadroyu yerli yıldızlarla güçlendirmek için kolları sıvadı. Golcülerin formsuz olması nedeniyle Gaziantepsporlu Muhammet Demir'e yönelen Sarı-Lacivertliler, Bursasporlu Ozan Tufan'a imza attırmak için de var gücüyle çalışacak.

Ligin ilk yarısını lider tamamlamanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, sözleşmesi bitecek olan oyuncular konusunda son kararı sezon sonunda verecek. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak adına yabancı transferli de aynı şekilde lig bittikten sonra yapılacak. Fenerbahçe, Ocak ayında ise yerli futbolculara yönelecek. Listenin başında Gaziantepsporlu Muhammet Demir ile Bursaspor’dan Ozan Tufan var.

Forvete alternatif olacak

Elinde Emenike, Sow ve Webo gibi golcüler bulunan İsmail Kartal, yabancı kontenjanı nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşıyor. Kartal, bu isimlerin yerine oynatabileceği yerli bir golcü istiyor. Gaziantepspor’da iki sezondur sergilediği performansla dikkat çeken Muhammet Demir, 22 yaşında olmasına rağmen tecrübeli sayılabilecek bir isim. İsmail Kartal’ın isteği doğrultusunda yönetim, golcü oyuncu için Gaziantepspor’un kapısını çalarak bu işi bitirmek istiyor.