Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, Adanaspor karşısında ilk yarıda oyunlarını sahaya yansıttıklarını ama gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Sağlam, maça ilişkin şunları söyledi: Adanaspor karşılaşmasının ilk yarısının kendileri açısından çok daha kolay olabileceğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, “İlk yarı gerçek anlamda mantalitemizi sahaya yansıttık. Çok sayıda da gol pozisyonu bulduk. Ama maalesef bunları değerlendiremeyince sadece 1-0’la girince ilk haftaki son kaçınılmaz oldu aynı şekilde gol yedik. Özellikle rakibin devre başında yaptığı hamleye diğer iki stoperimizin de sakat olmasından dolayı cevap veremedik. Dolayısıyla bunun üzerine koruma savunma içgüdüsü ve paniği ortaya çıkınca, maalesef son kaçınılmaz oldu ve ilk maçta ki aynı trajediyi yaşadık” dedi.

SIKIŞIK SÜREÇ VAR

Oyuna sonradan aldığı futbolcuların katkı sağlayamadığını belirten Sağlam, “veya verdiğimiz direktifleri tam olarak uygulayamamaları bunun nedenlerinden bir tanesi oldu. Özellikle kupa maçı ve Antalyaspor karşılaşması olacak. Şimdi önümüzde sıkışık bir süreç var. Bu sıkıntıdan bir an önce kurtulup daha bet ve mantalitemizi sahaya yansıtan bir görüntü içerisinde olmak için çalışacağız” dedi.