SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Halkın Gözünde” kurumsal sosyal sorumluluk liderleri arasında bulunuyor.

İş dünyasının saygın yayın organlarından Capital Dergisi’nin Mart sayısında yer alam açıklamaya göre, gelenekselleşen “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Liderleri” araştırması, iki aşamalı olarak gerçekleştirildi.

Genel müdür, genel müdür yardımcısı, pazarlama müdürü ve diğer birimler müdürlerinin katıldığı iş dünyasında yönelik araştırma, online olarak yapıldı.

Araştırmanın halk geneline yönelik bölümü ise yüz yüze çalışmalarla gerçekleştirildi. 15 ilde, hanelerde, 15 yaş üstü grubunda 1.239 kadın ve erkek katılımcıyla “yüz yüze anket tekniği” kullanıldı.

Araştırmaya katılanların yüzde 50.1’i erkeklerden oluştu. Araştırmada görüşülenlerin yüzde 39.7’si ilkokul, yüzde 21.8’i ortaokul, yüze 21.7’si lise, yüzde 10.2’si üniversite ve yüzde 2.7’si iki yıllık yüksekokul mezunu.

Anket yöntemi ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu “Halk Gözünde En Başarılı Liderler”, SANKO Holding ise “Sorumluluk Şampiyonları” listesinde yer aldı.