Royal ve Pierre Cardin Halı, DOMOTEX Fuarı’nda ilk defa tanıttığı yenilikler ile sektörünü bir adım ileriye taşımayı hedefliyor.

Mobilyadan boyaya, kıyafetten aksesuara kadar bir çok firma bu teknolojiyi kullanmaya başlarken, son olarak halı sektörünün öncü markası Royal Halı da bu alana yatırım yaptı. 2015’te 2 milyon TL’lik Ar-Ge yatırımı yapacağını açıklayan Royal Halı, ‘Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi’ni Gaziantep’te düzenlenen Domotex Fuarı’nda tanıttı.

YENİ TEKNOLOJİK GELİŞMELER

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Cihan Dağcı’nın fuarda yaptığı toplantıda, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı'nın sektörüne kazandırdığı yeni teknolojik gelişmeler de aktarıldı.

BEKLENTİLERİN ÜZERİNE ÇIKIYORUZ

Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, geliştirilen yeni teknolojiler ile müşterilerinin beklentilerinin üstüne çıkmayı amaçladıklarını belirterek, “Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile hazırlanan 2015 Yeni Koleksiyon Kataloğumuz, tüketicilerin ve bayilerimizin en büyük sorununu ortadan kaldıracak. Artık halı almak isteyen müşterilerimiz akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden bu uygulamayı indirerek diledikleri halıları, diledikleri mekana canlı olarak yerleştirebilecekler. Bu sayede hem kullanıcıların, hem de bayilerimizin işi kolaylaşmış olacak. Biz yeniliklerimizde her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak yola çıktık. Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi de çağımızın hızına ayak uyduran inovaktif bir proje. Bu yıl Ar-Ge’ye 2 milyon TL ayırdık, yeni projelere göre bu tutarı artırma karar aldık” diye konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT