Pierre Cardin Halı’nın kreasyonlarındaki ürünler birbirinden renkli ve farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Yılın son trendlerini belirleyen Pierre Cardin Halı, canlı renklerle bezeli patchwork modasını evlere taşıyor.

Pierre Cardin Halı’nın farklı desenler ve renkleri aynı kompozisyonda bir araya getirdiği kırpare halılardan oluşan “Patchwork” serisi, bu sezon evlerde halı modasının adı oldu. Ev dekorasyonunda trend olmayı sürdüren patchwork halılar sadece vintage evlere değil, her tarzda dekore edilmiş evlere de uyum sağlıyor. Pierre Cardin Patchwork Serisi, birbirinden farklı renkleri bir arada kullanarak enerji dolu bir yaşam alanını da ortaya çıkarıyor.

YENİ TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLİYOR

Halı trendlerinin belirleyici markası olan Pierre Cardin Halı, halının ipliğinden kaynaklanan tozlanmayı ve tüylenmeyi en aza indiren yeni teknolojisi ile de özellikle titiz hanımların hayatını kolaylaştırıyor. Pierre Cardin Halı’nın yeni ürünleri, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından standartlara uygunluğu onaylanan bu yeni teknoloji ile üretilmektedir. Ayrıca, Antibakteriyel, antimite ve antimantar özelliklerine sahip 3 etkili halı üreten Pierre Cardin Halı, dünyada bir ilk olan “SigortHalı” uygulamasının da öncüsü. SigortHalı hizmeti çerçevesinde istenilmesi durumunda halılarınız; çıkmayan leke, yırtılma, kesilme, yanma, su baskını ve hırsızlık gibi garanti kapsamı dışında kalan ve kullanıcı hatalarını içeren durumlara karşı 1 yıllığına sigortalanıyor. Halınız aynı ebat ve aynı desende bir yenisi ile hiçbir ücret talep edilmeden değiştiriliyor. BÜLTEN