Kanada’nın Toronto kentinde açılan HOMETEX & FLOOREX 2016 Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarına 'Makine Halısında Sürdürülebilir Liderlik UR-GE" projesi kapsamında GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan Başkanlığında 30 kişilik bir heyetle katılan GAİB üyesi halı ihracatçıları ve üreticileri çeşitli temaslarda bulunmaya devam ediyor.

2023 hedeflerini başara bilmek için gece gündüz demeden dünyanın neresinde olursa olsun sektörel tanıtım için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan “GAHİB tarafından hazırlanan Makine Halısında Sürdürülebilir Liderlik UR-GE kapsamında bir grup halı üreticisi ve ihracatçılarımızla birlikte Kanada’dayız. 7 Haziran’da açılan Fuar başarılı geçiyor. Kanada bizim için önemli bir pazar ve bu pazarın en etkin aktörleri arasında yer almak istiyoruz. Heyetimizde yer alan üyelerimiz çeşitli temaslarda bulunuyorlar. Sadece ürünlerimizin tanıtımı değil, aynı zamanda sektörümüzle ilgili yenilikleri de burada takip etme şansımız oldu" dedi.

YENİ PAZARLAR

Kaplan, "HOMETEX & FLOOREX; Kanada’nın en büyük fuar alanı olan Metro Toronto Convention Center’da gerçekleştirilmektedir. Kuzey Amerika’nın en büyük fuarlarına ev sahipliği yapmaktadır. Avusturya, Belçika, Kanada, ABD, Mısır, Hindistan, Litvanya, Türkiye, Afganistan, Pakistan, Çin ve Bangladeş gibi sektörde söz sahibi ülkeler ile Amerika Kıtasını bir araya getiren bu fuar sektörün yeni pazarlarla işbirliği yapmasına imkan sağlayacağını ummaktayız" diye konuştu. HABER MERKEZİ