Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek bilgi verdi. Kaplan 2023 vizyonunun yakalanması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundular. Selahattin Kaplan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Kaplan, Şıh Mehmet Öztürk, Ekrem Algan, Mehmet Harun Balat, İlyas Öztürkmen, Yusuf Kaplan, Erkan Bükücü, Osman Demirci, Suat Gölbaşı, Bülent Ulutaş, GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer ve GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün’de ziyarete katıldı.

SANAYİ MÜZESİ KURULACAK

Gaziantep’te halı sektörünün sadece üretim ve ihracat alanındaki başarısıyla değil, sağladığı önemli istihdamla da dikkat çektiğini belirten Başkan Selahattin Kaplan sektörel gelişim için eğitim başta olmak üzere her türlü AR-GE ve İnovasyon projelerini desteklediklerini önümüzdeki süreç içerisinde de desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanları içerisindeki bütün görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Sanayi Müzesinin kurulması yönündeki girişimlerinin sürdüğünü de belirtti. BAHRİ GEBEL