Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un kadrosunda mutlak görmek istediği İsmail Haktan Odabaşı’na süper lig ekiplerinden de transfer teklifi geldi.

PTT 1. liginde oynadığı futbolla birçok takımın listesinde yer alan tecrübeli oyuncu mavi – beyazlı ekibe şartlı söz verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu’nun bizzat ilgilendiği ve kendisini arayarak önümüzde ki sezon birlikte çalışmak istediğini belirttiği İsmail Haktan Odabaşı, artık süper ligde oynamak istediğini ve kendisini isteyen kulüplerin olduğunu söyledi. Genç futbolcu süper lige gitmezse tercih edeceği ilk adresin ise mavi – beyazlı kulüp olacak.

PTT 1. lig temsilcimizde transfer komitesi üyelerinin de ayrıca temas kurduğu genç futbolcu ile hemen hemen her konuda anlaşma sağlandı ve prensipte el sıkışıldı. Süper ligdeki tekliflerin cazip gelmemesi durumunda imzayı atacağı öğrenildi.

İSTİKRAR ABİDESİ

Geçen sezon Boluspor formasıyla sergilediği performansıyla kırmızı – beyazlı formayla toplam 32 maçta 2 bin 197 dakika görev aldı. Bu süre içinde 6 gol kaydeden İsmail Haktan Odabaşı, yaptığı 6 asistle de takım arkadaşlarını gol yollarında buluşturdu.

MUHARREM TÜRKOĞLU