Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Gaziantep Şube Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde hakem camiası bir araya geldi.Yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen programda hakemler ve gözlemciler hem sohbet etme imkânı buldu hem de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Hacıoğlu restaurantta gerçekleşen iftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetim kurulu üyeleri, İl Hakem Kurulu Başkanı Abdulkadr Güven,Tüm Spor Adamları Federasyonu Başkanı Vakıf Demir, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü, Futbol Federasyonu temsilcleri, eski milli hakemlerimizden Ziya Türkmen çok sayıda gözlemci ve hakemler katıldı.

EL ELE VERECEĞİZ

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan TFFHGD Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç, Gaziantep hakem camiasının ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha gördükleri için oldukça mutlu olduğunu söyledi. Yemeğe katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Özkoç, “Düzenlediğimiz iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Görüyorum ki bu koca ailenin bir ferdi olmaktan hepimiz çok memnunuz. Gaziantep hakem camiasının ne kadar büyük olduğunu bir kez daha görmek beni oldukça mutlu etti. İnşallah bu güzel ailemiz el ele vererek, Gaziantep’e daha güzel hizmetler sunacaktır. Ben iftarımıza katılanlara sonsuz şükranlarımız sunuyorum” dedi.

DUA ETTİLER

TFFHGD Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç’un konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ASKF Başkaı Abdulkadr Gözegir, İl Hakem Kurulu Başkanı Abdulkadir Güven ve Tüm Spor Adamları Dernek Başkanı Vakıf Demir kısa konuşmalar yaptılar. İftar yemeğinin ardından ise Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü dua ettirdi. MUHARREM TÜRKOĞLU