Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise, maçta çok büyük bir hakem hatası olmadığını ifade ederek, “Maçın genelinde çok fazla gol pozisyonu olmadı. Atan kazanacaktı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik” dedi.

İki takım için de çok zor ve stresli bir haftanın olduğunu belirten Buruk, “Makasın daraldığını görünce, en kötüyü görünce, maçı kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Bu ortamda maça başladık. Erciyesspor da stresliydi. Maçın genelinde çok fazla gol pozisyonu olmadı. Atan kazanacaktı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. İyi bir takıma karşı oynadık. Hatamızı her an cezalandıracak bir takımla oynadık” ifadesini kullandı.

KENDİ ADIMIZA SEVİNİYORUZ

Erciyesspor’un verilmeyen golünün görüntülerini izlediğimizde, doğru olduğunu anladık. Rakibimiz adına üzülüyoruz ama kendi adımıza seviniyoruz. İnşallah bundan sonra üst sıralara ilerlemeye çalışacağız. Maçın içerisinde doğrular ve yanlışlar oldu ama maçı etkilemedi. Her maçta ufak tefek şeyler oluyor ama bugün çok büyük bir hakem hatası olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu.