Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olağanüstü genel kurula gitme sürprizine bu kez teknik direktör konusunu da ekledi ve Nurullah Sağlam'dan boşalan teknik direktörlüğü Hakan Kutlu'yu getirdi.

Genç teknik adam dün öğle saatlerinde şehrimize geldi ve doğruca Büyükşehir Belediye binasına giderek Osman Toprak ile görüştü. Nurullah Sağlam'ın istifasından sonra boşalan teknik direktörlüğe getirilmesi düşünülen Hakan Kutlu ile ön görüşme belediyede gerçekleşti. Uzun bir görüşmenin ardından akşam bazı yöneticilerin de bulunduğu toplantıdan sonra Hakan Kutlu ile el sıkışıldı.

HEMEN BAŞLAYABİLİR

Hakan Kutlu’nun yardımcılarıyla birlikte bugün hemen göreve başlayacağı öğrenildi. Yardımcılarını da getirdiği belirtilen Hakan Kutlu’nun, Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı Orduspor maçında takımının başında olacağı bildirildi.

FAİK DEMİR SORUSU

Öte yandan Nurullah Sağlam’ın istifasından sonra takımın başına geçmesi için çağrıda bulunulan ve Ziraat Türkiye kupasına takımı hazırlayarak gruplara kalacak galibiyete imzasını atan Faik Demir’in ne olacağı konusuna bir açıklık getirilmedi. Faik Demir’in görevli olduğu alt yapı sorumluluğuna geri dönme ihtimalinin yüksek olduğu dile getirildi.