Ligin 6’ıncı haftasında kendi evinde Karşıyaka galibiyetiyle ligde çıkışa geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklama yaptı.

Karşıyaka karşısında ortaya iyi bir futbol koyduklarını kaydeden Kutlu, futbolcularının mücadelelerini, oyun anlayışlarını sonuna kadar sahaya yansıtacaklarına inandıklarını belirtti.

İLERİYE UMUTLA BAKIYORUZ

Sezona zor bir fikstürle başladıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Öncelikle futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum çünkü geçen hafta oynadığımız Adana Demirspor maçından sonra, o maçın getirisini bize getirmek için bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyorduk ki oyuncularım bu haftaki Karşıyaka maçında iyi bir futbol ortaya koydular. 4-5 net pozisyonumuz vardı. Oyun olarak da iyi şeyler ortaya koyduk. Adana Demirspor maçında aldığımız 3 puanın avantajını daha iyi hissettik. Karşıyaka maçı bizim için rakibimizin zorluk derecesini arttırıyordu çünkü iyi futbolculardan kurulu. Oyuncularımız gerçekten inançlarını ortaya koyuyorlar. Kazandık. İleriye daha umutla bakmamızı sağladı” dedi.

GÜVEN VERİYORLAR

Lige zor bir fikstürle başladıkların ifade eden Kutlu, “Bu zor maçları kazasız belasız atlatıyoruz. Samsunspor da bu zorlu fikstürde zorlu bir maç. Şu anda lider konumuna geldi sanırım ama biz oyuncularımıza çok güveniyoruz. Elbette puan kaybettiğimiz, yenildiğimiz, berabere kaldığımız maçlar olacak ama biz futbolcularımızın kaybettikleri maçta da iyi futbol ortaya koyacağını, mücadelelerini, oyun anlayışlarını sonuna kadar sahaya yansıtacaklarına inanıyoruz. Bu güveni bize veriyorlar. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz” açıklamalarında bulundu.