PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün kendi sahasında zirve hesabı yapan bir başka takım olan Vartaş Elazığspor’u konuk ediyor. Temsilcimiz iki maçlık yenilgi serisine, kendi taraftarı önünde kazanarak son vermek istiyor. Kamil Ocak Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak mücadele de Koray Gençerler düdük çalacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Vartaş Elazığspor

STAT: Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu

Tarih: 27 Kasım Cuma (Bugün)

Saat: 19:00

Hakemler : KORAY GENÇERLER - BARAN ERASLAN - HÜSNÜ EMRE ÇELİMLİ - YAŞAR CAN TEMİZEL

YAYIN: TRTSPOR

HAKAN KUTLU GALİBİYET İSTİYOR

Bu zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Hakan Kutlu, mutlak 3 puan hedefinde olduklarını söyledi. Şuana kadar oynadıkları futboldan dolayı memnun olduğunu belirten Kutlu, Elazığspor maçının kendileri açısından ligin şuana kadar en önemli maçı olduğunu söyledi. Takımından iyi futbollarını bu maçta galibiyetle taçlandırmasını isteyen genç hoca, geçen haftaki hatalarında özellikle üzerinde durarak bir daha tekrarlanmamasını istedi.

ELAZIĞ’LA 11. RANDEVU

PTT 1. Ligin 13. haftasının açılış maçında Elazığsporla karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibiyle lig tarihindeki 11. karşılaşmasına çıkacak. Elazığspor topladığı 21 puanla ligde 3. sırada yer alırken mavi-beyazlı temsilcimiz ise 18 puanla 9. sırada yer alıyor. İki takım arasında oynanan 10 karşılaşmanın 5’inde temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılırken 3 maçta ise Elazığspor güldü. İki müsabakada ise taraflar eşitliği bozamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLK KEZ

1999-2000 sezonları arasında Gaziantepspor forması altında yıldızı parlayan ve daha sonra aktif futbol hayatına son vererek teknik direktörlüğe başlayan İbrahim Üzülmez ilk kez bir Gaziantep temsilcisine karşı mücadele edecek. İki hafta önce Elazığspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Üzülmez, ilk karşılaşmasında 1461 Trabzon’u kendi evinde 2-0’lık skorla mağlup ederek teknik adamlık kariyerine iyi bir başlangıç yaptı.

ELAZIĞSPOR’DA TAM 6 TANIDIK İSİM

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un karşılaşacağı Elazığspor’da tanıdık isimlerin çokluğu göze çarpıyor. Elazığspor’da geçmişte Gaziantepspor veya Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giymiş tam 6 oyuncu bulunuyor. İşte o oyuncular;

Serdar Kulbilge

Kemal Tokak

Gilles Binya

Mehmet Yiğit

Serdar Özbayraktar

Ümit Tütünci

ÖZBAYRAKTAR’A DİKKAT

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da yıldızı parlayan ve sonrasında Eskişehir’le Gaziantepspor formaları giyen Serdar Özbayrak ilerlemiş yaşına rağmen bu sezon attığı gollerle en çok dikkat çeken isim oldu. Oynadığı 11 karşılaşmada 9 gol bularak, gol krallığında ikinci sırada yer alan Serdar’a karşı teknik direktör Hakan Kutlu’nun nasıl önlem alacağı ise merak ediliyor.