GAZİANTEPSPOR – KASIMPAŞA

STAD: KAMİL OCAK

HAKEMLER: SERKAN TOKAT – ENGİN ERDEM – SERKAN ONGUNCAN

TARİH: 16 AĞUSTOS PAZAR (YARIN)

SAAT: 22.00

YAYIN: DİGİTÜRK

Gaziantepspor, yarın akşam kendi evinde 2015 – 2016 sezonunun ilk maçında taraftarlarıyla kucaklaşıyor.

Yeni teknik direktörü Mutlu Topçu nezaretinde kamp çalışmalarını tamamlayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Kasımpaşa karşısında sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak.

Geçen sezon ligi 10’uncu sırada tamamlayan Gaziantepspor, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak yeni sezona üç puanı hanesine yazdırarak giriş yapmak istiyor.

Yaptığı transferlerle ligin güçlü takımları arasında gösterilen İstanbul ekibi karşısında zor geçmesi beklenilen mücadeleyi kırmızı – siyahlı futbolcular mutlaka galibiyetle kapatmak istiyorlar.

ÖNCE MÜCADELE

Gaziantepspor bu sezon mütevazi bir kadro kurdu. Genç isimler çoğunlukta, tecrübe eksikliğimiz fazla ama 90 dakika mücadele ve savaşmadan maç kazanılmıyor. Gaziantepspor, Mutlu Yopçu yönetiminde sahaya çıkacak ve 3 puan için mücadele edecek…

RAKİP FAVORİ AMA

Kasımpaşa yüzde yüz favori gözüküyor. Ama Gaziantepspor bu tip maçlarda beklediği sonuçları alabiliyor. 2015-2016 sezonunun ilk maçı yarın akşam saat 22.00’de Serkan Tokat’ın düdüğüyle başlayacak. Haydi Gaziantepspor senin için hayırlı olanı yap ve bu maçtan galibiyetle sahadan ayrıl.