Hacıbaba gece saatlerde karıştı. Kimliği belirsiz kişilerin sokak ortasında av tüfeği ile dehşet saçtığı olayda yolda yürüyen Muzaffer Balıkçı hayatını kaybetti. Acil serviste tedavi altına alınan 3 çocuğun hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Olay, Hacıbaba Mahallesi 14. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HL 6454 plakalı araç içerisinde bulunan kimliği belirsiz şahıslar araç içerisinden sokak üzerinde bulunan Muzaffer Balıkçı isimli şahısa av tüfeği ile üst üstte ateş açtı.

NE OLDUĞUNU ANLAMADILAR

Açılan ateş sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Muzaffer Balıkçı kanlar içerisinde yere yığıldı. O sırada sokakta oyun oynayan 3 çocuk gelen açılan ateş sonucu av tüfeğinden çıkan saçmalarla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan 3 çocuk ve Muzaffer Balıkçı olay yerine çağrılan ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ARANIYORLAR

Öte yandan silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden geldikleri araçla hızla uzaklaşırken, polis kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay sırasında yolda yürüyen Muzaffer Balıkçı, saçmaların isabet etmesi sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri Muzaffer Balıkçı'yı öldürdükten sonra kaçan şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı. Balıkçı'nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. DHA - İHA