"Ahde Vefa" albümü ile büyük çıkış yakalayan Hacer Özil, üçüncü albümü ‘Aşk İçin’i şirketi HCR Yapım etiketiyle yayımladı. Özil, 3 şarkıdan oluşan, ön hazırlığıyla 1 yılı aşkın süredir ilgilendiği albümde hem yorumcu hem de prodüktör olarak çalıştı. Şarkıların söz ve bestelerinde Melike Birgölge, Aytaç Özgümüş, Ufuk Deniz Öztürk ve Raga Oktay imzaları yer alırken, tüm düzenlemeleri Berkay Şenol yaptı. Şarkıların mix ve masteringleriniyse Bahadır Sağbaş ve Tarık Ceran üstlendi.

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

10 parmağında 10 marifet kişiliği ile çalıştığı alanlarda başarılı çalışmalara imza atan, Hacer Özil, 3 taze şarkıdan oluşan, ön hazırlığı ile 1 yılı aşkın bir sürede hazırlanan “Aşk İçin”de hem yorumcu hem de prodüktör olarak çalıştı. “Ne Acı (Aşk’a)”, “Aşk’la” ve “Aşk İçin” isimli şarkılardan oluşan Hacer Özil’in yepyeni projesi, şarkı seçimlerinden de anlaşılacağı üzere “Aşk”la ve “Aşk” teması üzerine hazırlandı.

GÖRSELLİK ETKİLEDİ

Müzikalitesi kadar görsel çalışmalarında da Dünya standartlarında bir hazırlık yapan Hacer Özil, Ceylan Atınç tarafından hazırlanan yeni stili ile modern ve şık bir kadın olarak Fora Norman’ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

İLK KLİP İSTANBUL'DA

Hacer Özil’in “Aşk İçin” projesinden “Ne Acı(Aşk’a)” Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video kliplenen ilk şarkı oldu. İstanbul’da bir fabrikanın içine kurulan 3 ayrı dekorda çekilen video klipte Hacer Özil’in performansına, Türkiye’nin genç yetenekleri, ülkemizde ve Dünya’da bir çok altın madalyaya sahip vücut geliştirme konusunda milli gururlarımız İpek Yıldırım ve Halim Baydur “Aşk”ın hallerini yaşadıkları, dikkat çeken oyunculukları ile eşlik etti. HABER MERKEZİ