2014 yılında kurulan Özel İdol Estetisyenlik Eğitim Merkezi öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını alarak kep attılar.

Erçelebi Közde Künefede düzenlenen minik bir kokteylle sertifikalarını alan öğrencilere aileleri de destek oldu. Özel İdol Estetisyenlik Eğitim Merkezi’nin kurucularından olan Tuba Erçelebi’nin düzenlediği organizasyonda mezun olan öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı. Bu özel günü ölümsüzleştirmek isteyen öğrenci aileleri, çocukları sertifikalarını alırken hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İŞ HAYATINA ATILACAKLAR

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Özel İdol Estetisyenlik Eğitim Merkezi kısa sürede Gaziantep’in önde gelen eğitim yerlerinden biri haline geldi. Güzellik uzmanlarının yetiştiği Özel İdol Estetisyenlik Eğitim Merkez’inde güzelliğin püf noktasını öğrenen öğrenciler sertifikalarını alarak iş hayatına atılma yolunda il adımı attılar.

MEB ONAYLI SERTİFİKA

Öğrenciler 324 Saatlik eğitimin ardından MEB Onaylı Sertifikalarını alırken, öğrenciler bu eğitim süresi içerisinde Güzellik Kursu, Cilt Bakımı, Klasik Vücut, Masajı İğneli Epilasyon, Profesyonel Makyaj ve Cihaz Eğitimleri aldılar. Öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı güzellik ve Estetisyenlik sertifikasıyla güzelliğin püf noktalarını öğrendiğinizi belgelendirmenin yanı sıra sektördeki iş imkânlarında tercih edilen kişi olmaya hak kazandılar. BÜLTEN