Halil Alpay ve Eyüp Özka'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile yaptığı röportajda, "isterlerse Otogarı Gaziantepspor'a verebilirim" demesinin ardından Gaziantepspor'dan da açıklama geldi ve otogar işletilmesi konusunu sevinçle karşıladı.
Kulüp başkanı İbrahim Halil Kızıl, yaptığı açıklamada, profesyonel kulüplerin mali ve idari açıdan istikrara kavuşabilmesinin, sportif hedeflerinin yükseltilmesi, sabit ve devamlı gelir kaynaklarının yaratılması ile mümkün olabildiğine dikkat çekti.
Kızıl yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Asım Güzelbey'in, Gaziantep Otogar işletmesinin Gaziantepspor'a verilmesi konusunda ki önerisi, kulübümüz tarafından sevinç ve heyecanla karşılanmıştır.Çünkü; Profosyonel kulüplerin mali ve idari açıdan istikrara kavuşabilmesi, sportif hedeflerinin yüksetilmesi sabit ve devamlı gelir kaynaklarının yaratılması ile mümkün olabilir. Yönetici arkadaşlarımla beraber buna benzer sabit gelir kaynaklarının yaratılması konusunda uzun bir süreden beri yoğun bir çalışma içinde bulunduğumuzu belirtmek isterim. Bizim bu çalışmalarımıza katkıda bulunabilecek Gaziantep'in diğer müteşebbis kişi ve kurumlarının her türlü proje desteğine ihtiyacımız bulunduğunu da ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim. Güney Doğu Anadolu'muzun parlayan yıldızı olan Gaziantepspor'umuzun, istikrarlı ve sabit gelire her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Kulübümüze kazandırılacak her türlü sabit gelir kaynakları, yönetimimiz tarafından rasyonel olarak kullanılacak ve yöre halkımıza artı katma değer olarak geri dönecektir.Bu nedenle; Belediye Başkanımız Sayın Asım Güzelbey'in gündemine aldığı Otogarın Gaziantepspor'a verilmesi konusunun en kısa süre içinde uygulamaya konulması en büyük dileğimiz olup, bu konuyu gündemine alan sayın başkanımıza Gaziantep Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi ifade etmek isterim.