Kırmızı – siyah ve beyazlı ekip, ilk yarıda kalan 5 maçı da en iyi şekilde geçmek ve hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

GERİDE KALDI

Ligde sancılı günler geçiren Gazişehir Gaziantep’te teknik ekip değişikliği takıma adeta hayat öpücüğü olurken, Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Güzel günler bizi bekliyor” dedi. Adana Demirspor karşısında futbolcuların son düdüğe kadar maçtan kopmamalarını kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Sözeri, “Bu süreç, yanlışlarımızı ve iyi yaptığımız şeyleri görme süreci. Bu süreçten en az kayıpla çıkmak geleceğimiz için önemli. Ancak ilk geldiğimiz gün ile bugünü kıyasladığımızda üstüne koya koya gidiyoruz” dedi.

OYUNUN İÇİNDE OLACAĞIZ

Ligin ilk yarısının sonuna kadar kalan 5 önemli maç oynayacaklarının da altını çizen Sözeri, “Ligde kalan 5 tane maçımız ve bunların hepsi de bize final niteliğinde ki maçlar. İnşallah bunları da iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Yapmamız gereken şeyler var. Onları da çalışarak düzelteceğiz. Hatalarımızı aza indireceğiz. Bundan sonra oynayacağımız 5 tane lig maçımızın hepsi zor maçlar. Hiçbir maçta mücadele etmeden oyunun içinde olmadan kazanmanız mümkün değil” dedi.

ÇÖZÜM ARIYOR

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, üçüncü bölgede yaşanan soruna çözüm arıyor. Sözeri, Adana Demirspor maçında şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, “Şansızlıklar oluyor. Osman Sinanoğlu’nun kendi kalesine attığı gol var. Böyle şanssızlıklar yaşanıyor. Daha önce oynanan iki maçta da da kendi kalemize gol attık ve mağlup olduk. Defansta ki sıkıntıların yanı sıra asıl sorunumuz gol yollarında yer alıyor. Daha iyi ve daha dikkatli olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU