PınarDer Aile, Kadın, ve Eğitim Derneği tarafından anneler günü münasebetiyle Teymur Continental Otelde düzenlenen etkinlikte sahne alan Türk Sanat Müziğinin ünlü sesi bir birinden güzel parçaları annelere armağan etti.

Kahvaltı sonrası otel fuayesinde açılan kermes büyük ilgi gördü. Amaçlarının nerede neye ihtiyaç var ise tek başına değil tek yürek halinde ihtiyacı karşılamak olduğunu ifade eden Pınarder Yönetim Kurulu üyesi Serpil Yılmaz, "Pınarder Aile, Kadın, Eğitim Derneği olarak her sosyal başlığın bize ve topluma verdiği mesajı önemsiyoruz ve neye nerede ihtiyaç var ise tek başına değil tek yürek halinde değer veriyoruz. Yaşam şartları ile zorlu hayat mücadelesi veren Suriyeli kadınlar da unutmadık" dedi.

İLAHİLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yapılan konuşmanın ardından sahne alan ünlü sanatçı İhsan Güvenç okuduğu ilahilerle büyük ilgi gördü. Bir birinden güzel Türk Sanat Müziği parçalarını da seslendiren Güvenç anneler gününü kutlayarak böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Etkinlik sonucu elde edilecek olan gelirin üniversite öğrencilerine burs olarak gönderileceği de açıklandı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT