Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerle kutlanacak. 10 Nisan saat 09'da Demokrasi Meydanı'nda başlayacak olan etkinlikte, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından SODES "Işıklar Sönmesin" projesi kapsamında "Madde Kullanımına Hayır" konulu resim ve karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

NAKIBOĞLU'NDAN KUTLAMA

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine şiar edinen Türk Polis Teşkilatının, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza ettiğini ve halkla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerinden birini sergilediğini bildirdi. 169 yıllık bir “ULU ÇINAR” olan Polis teşkilatımızın “Polis Haftasını” ve “Polis Gününü” kutlayan Başkan Nakıboğlu, Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, Türk Polisi'nin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını belirterek, polislerin her zaman fedakarca çalıştıklarını söyledi.

HİZMET KALİTESİ ARTIYOR

Türk Polis Teşkilatının, edindiği bilgi ve deneyimlerle halkın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde hizmet kalitesini sürekli arttırdığına işaret eden Nakıboğlu, şunları kaydetti: "Yetkilerini yasalarımızdan, desteğini halkımızdan alan emniyet teşkilatımız, demokratik düzenin olduğu gibi toplumsal yaşantımızın da en önemli teminatlarından biridir. Polis teşkilatı din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm gücüyle halkın can ve mal güvenliğini korumaya çalışmaktadır. Türk Polis Teşkilatımız, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza ederek, halkımızla bütünleşip devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Bu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimize Allah’tan rahmet, gazi, emekli ve halen görev başında bulunan polislerimize de minnet ve saygılarımı sunuyorum.”HABER MERKEZİ