GAZİANTEP Emniyet Müdürü Ömer Aydın, kentte gürültüye son verilmesi adına, araçlarda havalı korna yasağını getirerek ilk adımını attı. Vatandaşları gece gündüz bıktıran gürültü konusunda özellikle toplu taşıma araçlarındaki havalı kornalar için harekete geçen emniyet yetkilileri, ilk uygulamasını kent merkezinde başlattı.
Başta ticari araç sürücüleri olmak üzere tüm dolmuş, minibüs, ve otobüs sürücülerine yönelik aşırı gürültü kirliliğini engellemek amacıyla başlatılan uygulamada, Demokrasi Meydanı durağında başlatıldı. Trafik ekipleri, minibüs ve dolmuşları durdurarak, araçların kornalarını kontrol etti.
Polis ekiplerinin bu tür uygulamalarından memnun kaldıklarını belirten minibüs ve dolmuş sürücüleri, “Bu tür uygulamaların sürekli yapılması lazım. Emniyetimizin yapmış olduğu bu uygulamayı destekliyoruz. Vatandaşlarımızın rahatsız olmamaları için bu tür denetimler önemli. Bizler de sürücüler olarak, havalı korna araçlarımızda bulundurmuyoruz” dediler.
VATANDAŞ MEMNUN OLDU
Vatandaşlar ise, havalı kornalar yüzünden rahatsız olduklarını belirterek, bunların önüne geçen Emniyet yetkililerini teşekkürlerini iletti. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “İlimiz merkezinde başta ticari araç sürücüleri olmak üzere tüm yol kullanıcılarına, kurallara uyma ve aşırı gürültü kirliliğine engel olmak amacıyla, ticari dolmuş, minibüs ve otobüs sürücüleri üzerinde havalı korna uygulaması yapılıyor. Trafikte ilimizi daha yaşanır ve daha gürültüsüz bir yaşam standardına kavuşturmak amacıyla denetimlerimiz devam edecektir” denildi.
GAZİANTEP Emniyet Müdürü Ömer Aydın, kentte gürültüye son verilmesi adına, araçlarda havalı korna yasağını getirerek ilk adımını attı. Vatandaşları gece gündüz bıktıran gürültü konusunda özellikle toplu taşıma araçlarındaki havalı kornalar için harekete geçen emniyet yetkilileri, ilk uygulamasını kent merkezinde başlattı.Başta ticari araç sürücüleri olmak üzere tüm dolmuş, minibüs, ve otobüs sürücülerine yönelik aşırı gürültü kirliliğini engellemek amacıyla başlatılan uygulamada, Demokrasi Meydanı durağında başlatıldı. Trafik ekipleri, minibüs ve dolmuşları durdurarak, araçların kornalarını kontrol etti.Polis ekiplerinin bu tür uygulamalarından memnun kaldıklarını belirten minibüs ve dolmuş sürücüleri, “Bu tür uygulamaların sürekli yapılması lazım. Emniyetimizin yapmış olduğu bu uygulamayı destekliyoruz. Vatandaşlarımızın rahatsız olmamaları için bu tür denetimler önemli. Bizler de sürücüler olarak, havalı korna araçlarımızda bulundurmuyoruz” dediler.VATANDAŞ MEMNUN OLDUVatandaşlar ise, havalı kornalar yüzünden rahatsız olduklarını belirterek, bunların önüne geçen Emniyet yetkililerini teşekkürlerini iletti. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “İlimiz merkezinde başta ticari araç sürücüleri olmak üzere tüm yol kullanıcılarına, kurallara uyma ve aşırı gürültü kirliliğine engel olmak amacıyla, ticari dolmuş, minibüs ve otobüs sürücüleri üzerinde havalı korna uygulaması yapılıyor. Trafikte ilimizi daha yaşanır ve daha gürültüsüz bir yaşam standardına kavuşturmak amacıyla denetimlerimiz devam edecektir” denildi.