Aydınspor 1923 kulübünden alacaklarında sorun yaşaması nedeniyle sözleşmesi boşa düşen 23 yaşında ki genç futbolcu, geleceğe dönük olarak transfer edildi.

KULÜBÜ SORUN ÇIKARTTI

Genç futbolcu alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetmek hakkına sahip olma hakkını kullanarak serbest kaldığın söylemesinin ardından Aydınspor 1923 yönetimi ise bir açıklama yapmıştı. Açıklamada şunlara yer verildi: Aydınspor 1923'le sözleşmesi devam eden orta saha oyuncularından Gürcan Gözüm’ün tüm alacakları TFF’ye yatırıldı. Kulübümüz bu futbolcuya olan mali yükümlülüklerinin tamamını yerine getirdi. Tüm alacakları ödendi ve sözleşmesinin boşa çıkması gibi bir durum söz konusu değildir. Futbolcumuz Gürcan Gözüm’in bir yıl daha Aydınspor 1923 oyuncusu olduğunu belirtiriz.

SÖZLEŞMESİ SONLANDIRILDI

Aydınspor 1923 Gürcan Gözüm ile sözleşmelerinin devam ettiğini açıklamasına rağmen genç futbolcunun 1 Haziran 2017 tarihinde fesih olduğu ibaresinin düştüğü belirtildi. Böylece 23 yaşında ki orta saha oyuncusu mavi – beyazlı ekibe bonservis ücreti ödenmeden gelmiş oldu.

FOTOMODEL TEPKİSİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile her konuda anlaşma sağlayan 23 yaşında ki futbolcuya Aydın’da tepki gösterildi.

Aydın yerel gazeteleri ise futbolcu hakkında şu yorumu yaptı:

Sezon başından sonuna kadar futbolcu yönüyle değil fotomodelliğiyle dikkat çeken Gürcan Gözüm, sahada futbol yerine adeta renkli ve uzun saçlarıyla oynamayı tercih etti. İki sezon önce bağları yırtıldıktan sonra bir türlü dikiş tutmayan ve özellikle bu sezon boyunca Efe’ye hiçbir katkı sunamayan Gürcan, 2014 yılında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilmişti. Siyah-beyazlı forma ile toplam 107 farklı maçta boy gösteren 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gözüm Gözüm, katkı sunmadı.

MUHARREM TÜRKOĞLU