Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Mustafa Kemal Güneş Başkanlığı’ndaki Yönetim katılımcıların tamamının oyunu alarak tekrar seçildi. >>2’DE

Genel kurulda hizmetleri anlatan ve slayt gösterisi ile yapılacak projelerin ayrıntılarından bahseden Başkan Mustafa Kemal Güneş, üyelerin projelere alkışı ile konuşmasına tamamladı. Kosgeb salonunda yapılan genel kurula ilk kez Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık ve Meslek Grubunu temsil eden Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Sarıca katıldı. Ömer Küsbeoğlu’nun Divan Başkanlığı yaptığı genel kurulda Başkan Mustafa Kemal Güneş, yapılan hizmetleri ve planlanan projeleri slayt eşliğinde genel kurul üyelerine anlattı. Büyük alkış alan Başkan Mustafa Kemal Güneş, yeni 4 yıllık dönemde önemli projeleri hayata geçirerek sloganları olan ‘Ben değil, biz değil, hepimiz birlikte Başardık’ sözünü usanmadan yılmadan yerine getireceklerini söyledi.

Üyelerin tamamına yakınının oyu ile tekrar Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Kemal Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Arıkan, Mustafa Şahin, Ahmet Çiftçi, Hamit Demir, M. Hayri Sökücü, Hüseyin Haskaya, Fethi Ekicioğlu ve Ökkeş Polat birlikte daha önemli projelere imza atma söçünü verdiler.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise; M. Uğur Erçil, Enver Özdemir ve Abdülkadir Erbalcı getirildi.