MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa ziyarette, içerisinde bulunduğumuz kritik sürece dikkat çekerek, birlik-beraberlik mesajı verdi.

GÜN, KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, 1 Kasım seçimlerinin, öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisiyle başladı. Milletçe dikkatli olmamız gereken bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Apa “Yaşadığımız bu günler, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günler. Sağduyulu bir şekilde, tahriklere kapılmadan, bu günleri atlatmalıyız. Çünkü gün, kardeşliğe sahip çıkma günüdür. Gün, birbirimize kenetlenme günüdür. Gün birlik günüdür. Biz Gaziantepliler kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, bir arada yaşamanın sembolü olan bir kentiz. Bunu sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

PROBLEMLERİNİZİ BİLİYORUM

MHP Milletvekili Adayı Ümit Özdağ ise, GAİMDER’e 7 Haziran seçimleri öncesinde de geldiğini hatırlatarak “Daha dün gibi, burada neler söylediğinizi hatırlıyorum. Problemlerinizi biliyorum. İnşaat sektörü, ekonominin taşıyıcı sektörlerinin başında geliyor. Ancak ekonomiyi konuşabilmemiz için önce huzur ve barış ortamının sağlanması lazım. Gördüğünüz ve yaşadığınız üzere, bunlar olmazsa hiçbir şey olmuyor. Maalesef ülke ekonomik olarak iyi yönetilmiyor. Gaziantep’in ekonomik açıdan problemlerini, şehirde bulunan Suriyeliler daha da tetikliyor. Bizim tüm bu problemlere çözüm paketimiz hazır. Önce ülkede iç güvenliği ve iç barışı sağlayacağız. Ardından da ekonomiyi tekrar düzlüğe çıkartacağız. Ekonomiyi ele alırken de inşaat sektörünü canlandıracak kararları hayata geçireceğiz” diye konuştu. HABER MERKEZİ