Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Gümrük Müdürlüğü görevine atanan Zekai Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette uluslararası nakliye sektörünün gümrükte yaşadığı sıkıntılarla ilgili olarak Sezer’e bilgi veren Bartık, Gaziantep’in marka değerinin her geçen gün yükselmeye devam ettiğini, sorunların çözümü için gümrük müdürlüğü ile istişare ortamında çalıştıklarını söyledi.

KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Gaziantep’in ihracatının artmasında uluslararası nakliye sektörünün önemli rol oynadığını, sorunların çözümünün Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirten Bartık, “Gümrük Müdürümüze kolaylıklar diliyorum. Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Gümrük Müdürlüğümüz ile de istişare ortamında çalışıyoruz. İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur. Hizmetlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SEZER MEMNUN OLDU

Gaziantep Gümrük Müdürü Zekai Sezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep’in bir çok kentimize her yönüyle örnek olduğunu biliyoruz. Gümrük Müdürlüğü olarak kamu, kurum ve kuruluşlar ile istişare ortamında çalışmaya hazırız. Gaziantep’te hizmet yapacak olmaktan son derece mutluyum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, hizmetlerinizde başarılar diliyorum” dedi. HABER MERKEZİ