Kalender Plaza’da düzenlenen geleneksel Gülsan Holding iftar yemeğinde holding bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli şirketlerden binlerce çalışan bir araya geldi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Eğitimin kendileri için en önemli öncelik olduğunu söyledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve binlerce çalışanın bir araya geldiği Gülsan Holding iftar yemeğinde şirket çalışanlarıyla yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek birlikte iftar yaptı. Kalender Plaza’da düzenlenen Geleneksel Gülsan Holding iftar yemeğine, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu ile yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

BURS VERİYORUZ

Eğitimin kendileri için en önemli öncelik olduğuna da dikkat çeken Topçuoğlu çalışanların çocuklarına verilen eğitim burslarına da dikkat çekerek işçilerin çocuklarını her zaman eğitim alanında destekleyeceklerini de ifade etti. Düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin sonunda Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerde 10, 15 ve 20 yılını dolduran çalışanlara da günün anısına Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Ali Topçuoğlu ve Vedat Topçuoğlu tarafından birer plaket verildi. Çeşitli yarışmalarında yapıldığı iftar yemeğinde çekilen kuralar sonucu yemeğe katılan işçilere hediyeler dağıtıldı. Geleneksel Gülsan Holding iftar yemeklerinin Ramazan ayı boyunca devam edeceği de açıklandı. BÜLTEN