ÜMRANİYESPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP

STAT: ÜMRANİYE BELEDİYE ŞEHİR STADYUMU

TARİH: 22 EKİM 2017 PAZAR

SAAT: 13.00

HAKEM: ERKAN ENGİN – SERKAN GENÇERLER – KAMİL ÇETİN

YAYIN: BEIN 2 MAX

TFF birinci liginde istediği sonuçları bir türlü alamayan Gazişehir Gaziantep’te artık puanları toplama zamanı geldi.

Hedefini süper lig olarak belirleyen ve yaptığı transferlerle dikkat çeken kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, lider Ümraniyespor’u mağlup ederek İstanbul deplasmanında galibiyetle dönmek istiyor.

Ümraniye Belediye Şehir Stadyumunda bugün saat 13.00’de başlayacak zorlu karşılaşmayı, Sakarya A klasman hakemlerinden Erkan Engin yönetecek. Mücadele Beın 2 Max ekranlarından naklen yayınlanacak.

ZORLU MÜCADELE
Gazişehir Gaziantep, geçen hafta liderlik olan Giresunspor ile berabere kalarak rakibini koltuğundan eden temsilcimiz, bugün ise yine ligin zirvesinde yer alan Ümraniyespor karşısında puan veya puanlar alarak dönmek istiyor. Yeni teknik direktörü Erkan Sözeri ile yarın ikinci maçını oynayacak olan kırmızı – siyah ve beyazlı ekip, zorlu mücadeleden üç puanı alarak dönmek istiyor.

ZAFERLE DÖNÜN
yeni teknik direktörü Erkan Sözeri ile galibiyet serisi yakalamak isteyen Gazişehir Gaziantep, güçlü kadrosuyla ligde hak ettiği yere gelmek istiyor. Güçlü rakibi karşısında deplasmanda oynayacak olmasına rağmen temsilcimiz, yarın deplasmandan zaferle dönmek istiyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU