GAZİANTEPSPOR – KAYSERİSPOR

STAT: KAMİL OCAK

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR

SAAT: 17.00

HAKEMLER: SÜLEYMAN ABAY – GÖKMEN OLGAÇ – KEREM ERSOY

YAYIN: LİG TV

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan ve geçen hafta oynadığı maçta bir puan alabilen Gaziantepspor’un, bu hafta ki konuğu Kayserispor.

Lige istediği gibi başlangıç yapamayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Kayseri karşısında galip gelerek kendi sahasında bu sezon üç puanla tanışmak istiyor.

Kamil Ocak Stadı'nda yarın saat 17.00'de oynanacak zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesi'nden üst klasman hakemi Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılıklarını ise Gökmen Olgaç ve Kerem Ersoy yapacak.

GALİBİYET İSTİYORLAR

Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda farklı mağlubiyetlerle ayrılan kırmızı – siyahlılar, Kayseri’yi devirerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

Teknik Direktör Mutlu Topçu yönetiminde Kamil Ocak Stadyumunda galibiyet hasretine son vermek isteyen Gaziantepspor’da futbolcular galibiyet yemini etti.

Artık kendi sahalarında kazanmak istediklerini söyleyen futbolcular, “Taraftarlarımızı Kamil Ocak stadyumunda bu sezon bir türlü güldüremedik. Kayserispor ile evimizde oynayacağımız mücadele de iç saha avantajımızı en iyi şekilde kullanıp alacağımız üç puanı onlara armağan etmek istiyoruz” diye konuştular.

52. RANDEVU

Gaziantepspor ile Kayserispor bu güne kadar 51 maçta karşı karşıya geldi.

İki takım arasında 1972-1973 sezonunda başlayan rekabette bugüne dek 51 lig maçı yapıldı. Gaziantepspor, bu maçların 16’sını kazanırken, 23'ünde mağlup oldu. 12 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. İki takım arasındaki son 13 lig maçından 5'i berabere sonuçlanırken, 4'er galibiyet alındı. Gaziantepspor, Kayserispor ağlarına 54 gol atarken, kalesinde ise 64 gol gördü.