AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül, seçim çalışmaları kapsamında Oğuzeli ilçesi Yazılı köyünde gerçekleştirilen bahar şenliklerine katıldı. Gül, 7 Haziran seçimlerinde köylülerden destek istedi. Gül, "Önümüzdeki dönemde Gaziantep'te 5 bin derslik yapacağız. Şuan ki bütün derslikler kadar bir derslik yapmayı vaad ediyoruz. İnşallah eğitimde Gaziantep'imiz Türkiye'de en iyisi olma yolunda hızlı adımlarla ilerler"

Tek dertlerinin bu millete hizmet etmek olduğunu söyleyen Gül, "Bizim sevdamız Türkiye, bizim sevdamız Gaziantep. Bizim 77 milyon insana hangi yaşta olursa olsun, hangi düşüncede olursa olsun, hangi yaşam tarzına sahip olursa olsun bizim temel vizyonumuz bunların bütün ihtiyaçlarını karşılamak çünkü biz millete tepeden bakan, millete efelik taslayan bir iktidar değiliz. Tepeden bakan, emreden, şekillere sokan ve şu şekilde ol diye emirler dağıtan bir devlet anlayışı geride kaldı" dedi.

RAHATSIZ OLUYORLAR

"AK Parti 9 seçime gitti, 9 seçimde de sizin gibi aziz insanların desteği ile AK Parti güçlü bir şekilde iktidarda kaldı" diyen Gül, "Sizler sahip çıktınız, bundan rahatsız oluyorlar. Sizin desteğinizden, sizin inancınızdan, size hizmet edilmesinden birileri rahatsız oluyor. Muhalefet partileri ne diyor; bana oy verin. Niye 3 tane parti var, Kılıçdaroğlu demiş ki; ben 2011 seçiminden fazla oy alamazsam istifa ederim diyor. Peki 2011 yılında ne kadar oy aldı sayın Kılıçdaroğlu yüzde 25 oy aldı yani yüzde 25'in üzerinde bir tane oy fazla alırsa beyefendi genel başkanlıktan ayrılmayacak, öbürü zaten yine iktidar demiyor, öbürü zaten bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmak için sokakları terörize eden terör örgütü arkasına almış bir parti" BÜLTEN