Geleceğin Üretken Kadınlar Derneği (GÜKAD), başarılarla dolu ilk yılını geride bıraktı. Derneğin birinci yılını doldurması münasebetiyle yaş günü partisi düzenlenirken, aynı zamanda kurs verilen kadın girişimcilere sertifikaları takdim edildi.

Arzu Yılmazkaya, Seval Uyanık ve Nihal Sabak’ın, Kadın, Girişimcilik, Üretkenlik, Güçlü ve Gelecek kelimelerinin verdiği ilham doğrultusunda kurulan ve merkezi Gaziantep’te bulunan Geleceğin Üretken Kadınları Derneği(GÜKAD), birinci yılını kutladı.

KADIN GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Happy Birthday Cafe’de düzenlenen birinci yıl etkinliğine, dernek yöneticilerinin yanı sıra üyeler katıldı. Derneğin birinci yılını doldurması münasebetiyle yaş günü partisi düzenlenirken, aynı zamanda Geleceğin Üretken Kadınları Derneği (GÜKAD), Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) desteğiyle ”Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verilen 25 kadın girişimcilere sertifikaları takdim edildi.

ARZU YILMAZKAYA:

”İLK YILI BAŞARILARLA GERİDE BIRAKTIK”

Geleceğin Üretken Kadınlar Derneği (GÜKAD)’nin ilk yılını başarılarla geride bıraktığını kaydeden Dernek Başkanı Arzu Yılmazkaya, ”GÜKAD, iş hayatında kadın varlığını güçlendirmek, kadınların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak, çalışan kadınların toplum üzerinde etkili olmasını sağlamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunarak, çalışan kadınların tüm yurda ve Dünyaya sesini duyurmak için çaba sarf etmektedir” dedi.

”TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA

ŞUBELER AÇMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

GÜKAD olarak Türkiye’nin dört bir yanında şubeler açmak için gayret göstereceklerini de belirten Yılmazkaya, ”Dernek olarak şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz kariyer günleri, işyeri ziyaretleri, önemli konuklarla sohbetler, girişimcilik eğitim kursları ve geziler, kadınlara verdiğimiz değeri gözler önüne sermektedir. GÜKAD olarak biz, çalışan kadınların toplumdaki imajını yükseltmek ve istihdamda kadının varlığını güçlendirmek için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Geride bıraktığımız ilk yıldaki önemli çalışmalarımız, önümüzdeki yıllarda da devam edecektir” diyerek, sözlerini noktaladı.